Principal » Internet » Cum să dezactivați Adblock în Chrome, Firefox, Opera, Internet Explorer

Cum să dezactivați Adblock în Chrome, Firefox, Opera, Internet Explorer

Internet : Cum să dezactivați Adblock în Chrome, Firefox, Opera, Internet Explorer

Folosind aditivi care vă ajută să controlați avalanșa anunțurilor pe mai multe pagini, utilizați în general o lungă perioadă de timp. Din păcate, se întâmplă că operația lor agresivă transportă efecte inverse, excluzând un conținut diferit pe pagini. Soluția este, desigur, eliminarea temporară a adblock-ului. Cum să o facă?

1. În browserul Google Chrome, faceți clic dreapta pe pictograma Adblock și selectați "Ștergere din Chrome" din meniu. O astfel de operație se va opri complet și va elimina adăugarea browserului.

2. În browserul de Internet Explorer / Microsoft Edge, faceți clic pe trei puncte din colțul din dreapta sus al ferestrei, apoi butonul din dreapta al mouse-ului de pe pictograma Adblock, apoi selectați "Gestionați ". În meniul nou, depunem opțiunea de a "exclus ".

3. În browserul Mozilla Firefox, faceți clic pe pictograma a trei benzi din colțul din dreapta sus al ferestrei, apoi selectați "Add-Ons " din meniu. Într-o fereastră nouă, selectați "Extensii ", apoi faceți clic pe "Dezactivați " cu Adblock. 

 

4. În browserul Opera, faceți clic dreapta pe pictograma Adblock din colțul din dreapta sus al ferestrei și selectați "Gestionați extensia din meniu

..

". Într-o fereastră nouă, faceți clic pe "Dezactivare " în panoul Adblock Management. 

De asemenea, este posibil să dezactivați ADBLOCK 'A pentru site-ul selectat, de exemplu, pentru a viziona liber un film fără adnotări enervante. În acest scop, pe site-ul selectat, faceți clic pe butonul stâng al mouse-ului de pe pictograma Adblock și selectați "Activat pe această pagină ". După un timp, pictograma adblock va schimba culoarea pe gri, ceea ce înseamnă că add-on este acum online pe o pagină dată. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu