Principal » Android » Cum să aruncați imagini pe server?

Cum să aruncați imagini pe server?

Android  : Cum să aruncați imagini pe server?

Vrei să partajați fotografiile prietenilor? Iată câteva modalități de a trimite rapid fotografii care nu se potrivesc într-un atașament de e-mail. 

Mijloacele pentru aruncarea de fotografii la Internet este o mulțime, așa că vom lua decizia de a determina cum să decidem, merită să răspundă la întrebări:

1. Dacă fotografiile vor fi disponibile sub forma unui fișier ZIP / RAR sau ca o galerie de internet?

2. Sunt disponibile tuturor sau numai pentru persoanele cu o legătură?

Dacă ne pasă de crearea de galeriile de internet disponibile tuturor sau prietenilor, merită să pariați pe site-urile populare. Flickr sau Picasa Web Albume. În aceste site-uri puteți trimite fișiere pe server gratuit, dublu sau partajați prietenii.

De asemenea, puteți trimite fișiere ca arhivă RAR, zip, gudron sau 7zip, pe care le veți trece de prietenii dvs. După descărcare, toate fotografiile de pe hard disk vor avea. Apoi puteți alege un număr de servere de găzduire pe care le puteți vedea în categorie Fișiere de găzduire. Având în vedere limitarea dimensiunii dosarelor și a volumului de descărcare a celor mai interesante propuneri Mega și Firedrive. Aceste site-uri oferă o viteză mare de descărcare a utilizatorului care doresc să obțină fotografiile noastre. 

A treia formă de partajare a fotografiilor este utilizarea serviciilor cloud, permițându-vă să trimiteți fișiere pe server direct de la interfața Windows Explorer sau Mac, Linux. În programe precum Dropbox dacă Onedrive De asemenea, este posibil să trimiteți pachete cu fotografii sau să partajați o singură fotografie.

Recomandat
Lasă Un Comentariu