Principal » Internet » Cum să puneți o pagină pe server?

Cum să puneți o pagină pe server?

Internet : Cum să puneți o pagină pe server?

Ați creat propriul dvs. site pe care doriți să-l laudeți cu prietenii? În acest ghid vom prezenta cât de repede și gratuit, puneți pe pagina serverului.


Cum să puneți o pagină pe server?
1. Du-te la site-ul web.Friko.PL și faceți clic pe buton Creați un cont.
2. introduce Adresa de e-mail, parola dublă, acceptăm regulamentele Și confirmăm cu butonul Creați un cont.
3. Faceți clic pe butonul Du-te la panou, și apoi du-te la marcaj Baza de date> Adăugați baza de date.
4. Într-o fereastră nouă, completăm câmpurile în mod secvențial: Numele bazei de date - Introduceți orice text identificat cu pagina, Parola și Repetați parola - Introduceți de două ori parola, apoi faceți clic pe buton salva.
5. Mergem la marcajul Hosting> Adăugați Nou. Într-o fereastră nouă, completăm câmpurile în mod secvențial: Nume de găzduire - Introduceți site-ul nostru web, Adresa site-ului - alegem adresa site-ului nostru din listă, Parola FTP și Repetați parola FTP - Introducem parola pentru serverul nostru FTP, Alegeți o suprafață de disc - Noi alegem capacitatea paginii. La final, alegem o categorie, titlu și descriere pentru site-ul nostru - este important să reflectăm de fapt tema site-ului. La final, faceți clic pe Creare Hosting.
6. Noi conducem programul Filezilla. Clic Deschideți manager de pagini - pictograma situată în fila Fișier din colțul din stânga sus al programului. Noi creăm Adresa noua.
7. Mergeți la locul descris în punctul 5 - fila Hosting> Lista de găzduire> Editare> Cont FTP și Copiați adresa serverului FTP, Pe cine pastă în programul Filezilla în fila Adresa nouă> General> Server. Schimbați mai jos Tip de autentificare pe Normal.
8. În domeniu Utilizator copie Adresa site-ului nostru, specificate în secțiunea 5. Mai jos sunt parola și faceți clic pe buton conectați.
9. Acum la fereastră Lista de catalog blank, Situat în mijlocul programului Filezilla, Transferim fișierul HTML și, eventual, imagini de probă. După un moment, fișierele vor fi adăugate automat la server și vor fi pregătite.
10. În cele din urmă, începem browserul web, introduceți adresa site-ului nostru și vă putem bucura de site-ul de pe server.

Recomandat
Lasă Un Comentariu