Principal » Internet » Cum să introduceți BIOS

Cum să introduceți BIOS

Internet : Cum să introduceți BIOS

BIOS (sistemul de intrare / ieșire de bază) este inima plăcii de bază. Prin BIOS, cele mai multe funcții ale computerului nostru sunt controlate. Permite, printre altele (în funcție de producătorul plăcii de bază) la stabilirea sistemului de încărcare a sistemului de pe hard disk-uri, unități optice sau bastoane USB, modificați temperatura limită a procesorului la care computerul este oprit. BIOS-ul este stocat permanent în memoria plăcii de bază. Are informații de bază despre data și ora și datele de pe întregul hardware instalat pe computer. Dacă vrem să schimbăm, una dintre opțiunile BIOS va trebui să ajungem la el. Cum să o facă?

În funcție de producătorul plăcii de bază, există diferite modalități de a intra în meniu BIOS 'U. Cu toate acestea, două dintre ele sunt cele mai populare. Mai jos veți găsi descrierea lor.

Nu putem intra în BIOS din sistemul de operare. Pentru a face acest lucru, trebuie să reporniți computerul și chiar la început, înainte ca sigla sistemului de operare, apăsați rapid (de preferință de mai multe ori, cu siguranță) cheia F2. Acest lucru cauzează transferul automat la BIOS. Meniul său are de obicei un design distinctiv cu două tonuri (albastru-alb).

Un alt mod, folosit și înainte de o mare parte din producătorii de plăci de bază, este apăsată tasta Șterge. Procedura arată identic, ca în cazul descris anterior. Repordăm computerul și imediat după ce primele mesaje mesaje apar pe ecran, faceți clic pe (de preferință de mai multe ori) în tastă Șterge. După un timp, suntem transferați la BIOS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu