Principal » Software » Cum se introduce o semnătură?

Cum se introduce o semnătură?

Software  : Cum se introduce o semnătură?

Dacă folosim un editor de text de text pe o bază zilnică nu numai pentru plăcere, dar mai presus de toate pentru a lucra, ar trebui să cunoaștem toate cele mai importante funcții și accesorii. Deși în program, folosim în principal text, dar din când în când o fotografie va apărea, masă, ecuație etc. Și acest lucru trebuie descris în mod corespunzător. Să verificăm cum să introduceți o semnătură în cuvânt?
În primul rând, deschidem documentul în care vrem să introducem o semnătură, de exemplu. Sub fotografie sau inserați obiectul la document. Apoi îl marchează (NP. Făcând clic pe obiect) și pe card Recurs într-un grup Semnături Click pe Introduceți semnătura.

Într-o fereastră nouă din listă Eticheta Marcați poziția care descrie cel mai bine obiectul (NP. desen). Dacă în listă nu există o etichetă corespunzătoare, faceți clic pe O nouă etichetă, în domeniu Eticheta Introduceți o nouă etichetă, apoi faceți clic pe BINE. Apoi introduceți orice text (inclusiv semne de punctuație) care urmează să fie afișate în etichetă. După ce faceți clic pe BINE Semnătura va apărea sub obiect.

Recomandat
Lasă Un Comentariu