Principal » Software » Cum să numiți pagina în cuvânt?

Cum să numiți pagina în cuvânt?

Software  : Cum să numiți pagina în cuvânt?

De obicei, lucrul cu Microsoft Word, nu vom curăța cu detalii, cum ar fi tabelele, formatarea, apelurile sau numerele de pagină. Cel mai important lucru este conținutul pur. Uneori, de exemplu, scriind un semestru, o licență sau o teză de masterat sau cel puțin o lucrare va fi utilă pentru a emite numerotarea paginilor. Cum să o facă?
Din fericire, aceasta este una dintre cele mai simple operații pe care le putem face în editorul de text al Microsoft. Pentru un caz bun, doar câteva clicuri pe mouse pentru a număra paginile. Să mergem la început.
După ce începeți Microsoft Word într-o ediție mai nouă, mergem la marcajul Introducere, apoi faceți clic pe opțiune Numărul paginii. După un timp, se va dezvolta un meniu de context mic, din care putem alege locația numărului paginii (în partea de sus, în partea stângă, dreapta etc.) și apariția de numerotare.

Doar faceți clic pe opțiunea selectată pentru a face ca numerele de pagină să fie introduse automat. Numerele de pagină pot fi inserate înainte de a începe sau după finalizarea acestuia.

Recomandat
Lasă Un Comentariu