Principal » Internet » Ca și în Photoshop, faceți o reflecție în oglindă?

Ca și în Photoshop, faceți o reflecție în oglindă?

Internet : Ca și în Photoshop, faceți o reflecție în oglindă?

Posibilitățile pe care Photoshop le oferă sunt uriașe și practic nelimitat. Numai de la imaginație și abilitățile utilizatorilor depinde de modul în care va arăta efectul final. Astăzi vom verifica cum să obținem un efect interesant de reflecție oglindă.
În primul rând, deschidem Photoshop, apoi creați un fișier nou utilizând comanda rapidă de la tastatură Ctrl + N. Apoi alegem dimensiunile spațiului de lucru într-o fereastră nouă. Dacă intenționăm să facem o reflecție verticală oglindă, merită să alegeți un cadru vertical.

Apoi deschideți imaginea pe care vrem să o reflectăm și să o mutăm în fereastra Photoshop NP. metodă Tragere și plasare. După mutarea imaginii în zona de lucru, merită să o mutați într-o parte potrivită pentru a face un loc de reflecție. După setare, faceți clic pe marcator pentru a termina deplasarea imaginii.

În următoarea comandă, duplică un document apăsând CTRL + J, Alegem un instrument de schimbare și deplasați un nou strat în jos sau lateral.

În pasul următor, mergeți la Opțiuni Editarea >> Transformare >> reflectă vertical (sau nivel). De asemenea, putem muta obiectul în locul dorit folosind instrumentul Shift.

În imaginea reflectată, ar trebui utilizată masca stratului. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Layer >> Masca stratului >> Afișează toate.

Apoi alegem instrumentul de gradient făcând clic pe tastatură. Scrisoare G Și alegem gradientul alb-negru. Apoi, pe un strat cu o mască, trageți gradientul vertical de sub în sus sau invers în timp ce țineți apăsat Schimb. Datorită acestui lucru, vom înmuia reflexia.

După finalizarea tuturor operațiunilor, scriem rezultatul lucrării.

Recomandat
Lasă Un Comentariu