Principal » Internet » Ca în Photoshop, schimbați culoarea ochilor?

Ca în Photoshop, schimbați culoarea ochilor?

Internet : Ca în Photoshop, schimbați culoarea ochilor?

A fost cunoscut de mult timp ca Photoshopul este un instrument foarte puternic care, în mâinile unei grafice priceput, poate face minuni. Ne vom ocupa de miracole ușor mai mici, și anume schimbarea culorii ochilor. Să verificăm cum să o facem.
Pentru a schimba culoarea ochilor din imagine, doar câteva minute de modificări în Photoshop sunt suficiente. În primul rând, deschidem programul, apoi selectați imaginea pe care doriți să o modificați. Apoi merită extinsă de spațiul de lucru, adică. Ochii din imagine pentru a face modificarea cât mai confortabilă și precisă posibil. În acest scop, apăsați tasta CTRL și apăsați + sau - pe tastatură.

În pasul următor cu instrumentul "Lasso poligonal"(Le găsim pe partea stângă în bara de instrumente), marchează ochiul de iris. Țineți minte să o faceți tocmai pentru că fiecare inexactitate va fi apoi foarte vizibilă. Când vom întoarce deja un ochi, trebuie să mergeți la celălalt. Pentru a face acest lucru, țineți cheia în timpul strungării Schimb.

Apoi faceți clic pe imaginea de pe butonul din dreapta al mouse-ului și selectați opțiunea Pană și alegem o cantitate standard de rază de 5 pixeli. După confirmarea selecției cu butonul BINE Mergeți la apelarea și potrivirea culorilor. În acest scop, mergem la Imagine, Următorul Meci Și alegem Culoare / saturație.

Acum putem alege orice culoare a irisului. Pentru a face acest lucru, selectați opțiunea Culoare și ne mișcăm glisoarele căutând culoarea potrivită. După selectarea tuturor opțiunilor, faceți clic pe BINE și salvăm o fotografie. Este în valoare de salvarea lor sub un nume diferit de a nu pierde versiunea originală.

Recomandat
Lasă Un Comentariu