Principal » Internet » Cum să tăiați obiectul în Photoshop?

Cum să tăiați obiectul în Photoshop?

Internet : Cum să tăiați obiectul în Photoshop?

Photoshop este un instrument grafic foarte puternic conceput în principal pentru utilizatorii avansați, dar, de asemenea, un începător după o scurtă pregătire va putea să efectueze operațiuni interesante în fotografiile de vacanță, de la evenimente etc. De data aceasta vom verifica cum să tăiem orice obiect din fotografie.
Uneori dorim să reducem elementul nedorit din fotografie, un alt moment un anumit element va avea nevoie de NP pentru noi. Pentru a crea o grafică interesantă. Operațiunea, desigur, de la alegerea unei fotografii și deschideți-o în Adobe Photoshop.

Apoi selectați instrumentul din meniul din stânga Pix, care este conceput pentru a desena căi - puneți doar un singur punct unul lângă celălalt, care va fi conectat automat. Punctele ar trebui plasate cât mai aproape între ele în interiorul conturului obiectului, astfel încât linia de decupare să fie cât mai exactă posibilă. Pentru a termina selecția, faceți clic pe punctul de plecare.

Apoi transformați calea către selecția care trece în consecință Vedere, și apoi cale. În acest fel, vom obține selecția obiectului nostru. Apoi, creăm un strat cu un fundal prin clic dreapta pe fundalul nostru din ferestrele stratului și selectați opțiunea Strat cu fundal.

În pasul următor, alegem orice selecție din bara de instrumente și făcând clic pe fundalul din fotografia noastră cu butonul din dreapta al mouse-ului, selectați opusul. În acest fel, vom obține totul, cu excepția căii noastre întinse. Următorul pas este eliminarea fundalului prin apăsarea tastei Șterge pe tastatură.

În prezent, numai obiectul selectat va apărea în imagine. Marginile pot fi corectate în mod liber, de exemplu. Eraser etc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu