Principal » Software » Ca o imagine alb-negru în plătit?

Ca o imagine alb-negru în plătit?

Software  : Ca o imagine alb-negru în plătit?

Nu este un mare secret că programul de vopsea nu este un instrument grafic avansat, cu toate acestea, unele caracteristici sunt suficiente pentru a edita grafică și fotografii. Dacă vrem să efectuăm operațiuni de bază în imagini și nu vrem să instalăm programe mari și dificile, merită să cunoaștem toate trucurile din Piccie. Să verificăm cum să facem o imagine alb-negru.
În primul rând alegem o fotografie pe care dorim să o editați și apoi să le deschidem în programul de vopsea NP. Faceți clic dreapta pe fișier și din meniul contextual selectând Editați | ×. Apoi selectați întregul instrument de selecție a fotografiilor (putem apăsa și tastele Ctrl + A).

Există două modalități de a schimba culoarea fotografiei. Primul dintre ele nu aduce întotdeauna efectele așteptate. Pentru a-l verifica, mergem la Paint Tools (buton din colțul din stânga sus), apoi selectați "Proprietăți", Apoi în panoul "Proprietăți imagine"Schimbăm culorile la "Alb-negru".

După ce faceți clic pe OK și apoi confirmarea mesajului, putem evalua efectul. Când este nesatisfăcător, părăsesc programul de vopsea Fără a scrie muncă. Apoi deschidem imaginea din nou în acest program și mergem la a doua metodă. De data aceasta mergem din nou la instrumentele Picta, invadează cursorul mouse-ului la opțiunea "Salvează ca"Și din meniul din dreapta, selectați opțiunea "Alte formate". Apoi, în fereastra din lista de formate pe care le alegem "Harta lui Bit Monocrom". Pentru a salva fotografia, îi oferim un nume, faceți clic pe OK.

Iată efectul:

Recomandat
Lasă Un Comentariu