Principal » Internet » Ca în Gmail, schimbați parola?

Ca în Gmail, schimbați parola?

Internet : Ca în Gmail, schimbați parola?

Mesajul electronic este în prezent cea mai populară formă de comunicare între utilizatorii de Internet. Din păcate, acesta este, de asemenea, un instrument, cu care escrocii sunt capabili să exorte informații valoroase și confidențiale. Prin urmare, o parolă bună este baza pentru securitate. Să alegem cum să schimbăm parola și ce să acordăm atenție Gmail?
Dacă vrem să schimbăm parola profilactic sau suspectăm că cineva intră în poștă, mai întâi conectați-vă la contul Gmail, mergeți la setări și faceți clic pe fila "Conturi și importuri". Vom găsi acolo opțiunea "Schimbați parola".

După un timp, va apărea o nouă fereastră cu posibilitatea de a introduce o nouă parolă pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să dați parola curentă și apoi să introduceți una nouă. Apoi faceți clic pe butonul "Schimbați parola".

Când creați o nouă parolă, amintiți-vă câteva principii. În primul rând, nu utilizați aceeași parolă în diferite servicii NP. În rețeaua socială, în comunicatorii online etc. Utilizați combinații de cifre, litere și caractere. Să evităm parolele evidente, cum ar fi: 1234, parolă, admin, parolă etc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu