Principal » Internet » Cum să ascundeți destinatarii în Gmail?

Cum să ascundeți destinatarii în Gmail?

Internet : Cum să ascundeți destinatarii în Gmail?

Unii trimit un mesaj de poștă electronică o dată pe lună, alții folosesc această soluție practic tot timpul. Desigur, puteți trimite un mesaj către mulți destinatari, dar fiecare dintre destinatari știu cine a primit același mesaj. Să spunem cum să ascundem destinatarii în Gmail.
   
Când adăugăm mulți destinatari la un e-mail într-un mod tradițional, de exemplu. Introducând adresele separate prin virgule sau punct și virgulă, fiecare dintre destinatarii știe că este încă un mesaj. Acest lucru nu este de dorit atunci când np. Noi livrăm cererea de lucru pentru multe companii simultan, etc. Din fericire, este posibil să se creeze un e-mail trimis la mulți destinatari, cu posibilitatea de a ascunde adresele de e-mail.

Pentru a trimite un mesaj cu destinatari ascunși, conectați-vă la contul Gmail, creați un mesaj nou și apoi lângă secțiunea în care introducem adresele de e-mail pentru a face clic pe Frică, și apoi introduceți adresele care trebuie ascunse. După trimitere, niciunul dintre destinatari nu va vedea cine a lovit același mesaj.

Recomandat
Lasă Un Comentariu