Principal » Internet » Cum să verificați expeditorul IP în Gmail?

Cum să verificați expeditorul IP în Gmail?

Internet : Cum să verificați expeditorul IP în Gmail?

Poșta electronică este în prezent cea mai populară modalitate de a comunica între utilizatorii de Internet. Din păcate, acesta este, de asemenea, un instrument de tricking și încercări de a exorta informații. Dacă primim e-mailuri de la expeditori necunoscuți, putem verifica adresa IP. Cum să faceți acest lucru utilizând e-mailul Gmail?
În primul rând, vă conectați la contul nostru Gmail, deschideți mesajul al cărui expeditor doriți să verificați (nu facem clic pe niciun fel de link-uri sau nu deschideți atașamente!), apoi faceți clic pe o săgeată mică în jos când opțiunile de răspuns din partea dreaptă a ecranului - un meniu de context mic se va deschide de la care alegem "Afișați originalul".

După un timp, va apărea o nouă fereastră de browser cu o mulțime de informații. Numărul IP al expeditorului se află într-un suport pătrat ([198.00.XXX.Xx) într-o linie care pornește de la cuvântul "Primit". Pentru a găsi o adresă, putem folosi opțiunea de căutare apăsând tastele CTRL + F și introducerea "PRIMIT ".

Recomandat
Lasă Un Comentariu