Principal » Software » Ca în Excel, scrieți într-o singură celulă?

Ca în Excel, scrieți într-o singură celulă?

Software  : Ca în Excel, scrieți într-o singură celulă?

Manipularea excelului de calcul Excel nu este ușoară, iar unele soluții pregătite de Microsoft necesită obiceiuri. Din păcate, nu totul este atât de intuitiv, ca și cum ar fi dorit un utilizator începător, dar totuși pentru fiecare problemă puteți găsi o soluție. Astăzi, vom verifica cum să scriem în Excel într-o singură celulă.
Uneori, prin introducerea datelor către celule în Excel, dorim o altă parte a textului să aterizeze mai jos, dar în aceeași celulă. Instinctiv Apăsați tasta Enter, dar, din păcate, cursorul sare automat la următoarea celulă. Acest lucru nu este convenabil, iar tastarea textului într-o singură linie nu este întotdeauna o soluție bună și estetică. Din fericire, este o modalitate destul de simplă de a rezolva această problemă.

Cea mai bună modalitate de a scrie în câțiva conducători, dar în aceeași celulă, este apăsată o combinație Shift + Enter. Apoi, un conducător se mișcă mai mare, făcând un loc ulterior. Cu toate acestea, nu uitați să măriți celula în mod adecvat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu