Principal » Internet » Cum să activați opțiunile ascunse pe Android

Cum să activați opțiunile ascunse pe Android

Internet : Cum să activați opțiunile ascunse pe Android

Sistemul de operare Android este utilizat în prezent în multe dispozitive mobile populare. Cele mai multe smartphone-uri și tablete utilizează Google. Întregul, în ciuda unui serviciu simplu și intuitiv este extrem de extins și permite posibilități aproape nelimitate atunci când vine vorba de instalații suplimentare de software (aplicații, jocuri, widget-uri). În plus, acest sistem poate fi ușor personalizat în așa fel încât să se potrivească cel mai bine nevoilor noastre individuale.

Cu toate acestea, puțini utilizatori știu că Android are și multe opțiuni și funcționalități aparent ascunse care ne dau posibilități suplimentare. Următorul ghid va demonstra în câțiva pași, deoarece putem ajunge la ele din meniul sistemului. Este demn de remarcat faptul că a fost dezvoltat pentru titularii de smartphone și tablete Android în versiunea 4.2 sau mai noi. opțiuni de programare ascunse permit, printre altele, să ia deversări de pe ecran atunci când nu funcționează cu apăsarea combinației de taste corespunzătoare. Mai mult, datorită lor, vom cunoaște poziția exactă în care ecranul tactil deget, limitele componentelor afișajului (dezvoltatori utili de designerom și aplicații mobile). Aici au fost aici, de asemenea, o animație de scară potrivită (dezactivarea va accelera meniul de acțiune) și unul care forțează formarea grafică utilizând GPU-ul. O altă opțiune disponibilă corespunde capacității de a determina limitele proceselor care funcționează în fundal.

Acest lucru nu este tot - meniul de programare ascunse conține, de asemenea, multe opțiuni care sunt adesea utile la crearea și codificarea aplicațiilor. Înainte de a începe unul dintre ele, ar trebui să vă amintiți că schimbarea valorii poate provoca funcționarea incorectă a dispozitivului. Nu este fără motiv că aceste funcții au fost fabricate "ascunse " de către producător.

Cum să le alegi?

  

La început cu meniu principal noi alegem Informații despre telefon, Apoi, apăsăm repede de câteva ori la rând Numărul de compilare. Faceți clic pe până când mesajul "apare pe ecran de pe ecranSunteți acum un programator".

  

Pentru a putea utiliza opțiunile de programare, trebuie să reveniți acum la meniul principal Setări și după opțiunea PrZescrollowaniu în partea de jos, selectați poziția nou creată Opțiuni pentru programatori. De acum înainte, toate funcționalitățile descrise mai sus sunt disponibile. Adevărat că este ușor?

Recomandat
Lasă Un Comentariu