Principal » Software » Cum să activați modul de urgență

Cum să activați modul de urgență

Software  : Cum să activați modul de urgență

Modul de urgență în Windows vă permite să porniți computerul, chiar dacă o parte a sistemului de fișiere este deteriorată sau virusul, iar procedura standard de pornire a computerului nu funcționează. Dacă am dori să ne conducem computerul în modul sigur? Mai jos veți găsi răspunsul la această întrebare.

Modul de urgență de funcționare este identic atât pentru Windows XP, cât și pentru Windows 7, sau cele două cele mai populare în prezent supape "Windows ". Mai jos este un ghid scurt pentru a vă efectua pas cu pas prin întregul proces de pornire PC în modul de urgență.

Pentru a putea activa computerul în mod sigur, trebuie să ajungem la un meniu special care să vă permite să selectați moduri. Printre acestea găsim:

- Mod sigur,

- Modul de urgență cu suport pentru rețea,

- Modul de urgență cu linia de comandă.

Suntem cei mai interesați de prima și a doua opțiune. Postul nr. 2, după cum sugerează și numele, vă permite să activați sistemul de operare în modul sigur cu capacitatea de a utiliza Internetul și rețeaua locală.

La un moment dat când computerul rulează, faceți clic pe meniu START Și alegem Închideți sistemul, și apoi REPORNIRE.

Odată ce vom observa că sistemul de operare a fost repornit, căutăm un buton pe tastatură F8 și faceți clic pe acesta tot timpul în timpul procesului de pornire a computerului. La un moment dat, făcând clic pe F8, se va afișa meniul menționat mai sus. Din opțiuni, alegem săgețile Mod sigur și faceți clic pe Entery.

Gata - sistemul de operare în modul de urgență tocmai a fost lansat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu