Principal » Internet » Cum să porniți roaming în joc?

Cum să porniți roaming în joc?

Internet : Cum să porniți roaming în joc?

Aveți un telefon în rețeaua de redare, dar nu știți cum să activați serviciul de roaming? În acest ghid, explicăm în detaliu soluția la această problemă.


Serviciu roaming Este activat ca standard pentru toți abonații și utilizatorii - excepția de a juca clienții de internet.
Pentru a activa roaming-ul în joc, trebuie să conduceți mai întâi serviciul Roaming ieftine. Cum să o facă?
1. În tastatura telefonului, introduceți numărul dorit (cu care doriți să vă conectați) adăugând înaintea acestuia + sau 00 și Prefixul internațional.
2. După un moment, ar trebui să primim o confirmare a cererii. Acum așteptați ca sistemul să ne apeleze. Cel mai adesea este un număr de telefon care pornește de la +48790.
3. După acceptarea conexiunii, trebuie să așteptați câteva secunde și apoi să începeți conversația - taxă start Din momentul în care primiți un apel de către interlocutor.
Serviciul ieftin de roaming ar trebui să fie activat card SIM. Locația sa poate varia în funcție de modul în care avem modelul dispozitivului. Cel mai bine este să mergeți la setările din meniul de redare sau în SIM / Aplicații / pe cartela SIM din telefon.

Recomandat
Lasă Un Comentariu