Principal » Software » Cum să activați caracterele poloneze pe tastatură?

Cum să activați caracterele poloneze pe tastatură?

Software  : Cum să activați caracterele poloneze pe tastatură?

Uneori se întâmplă ca, după cumpărarea unui nou computer sau instalarea sistemului, în timpul scrierii unei lipse de caractere diacritice poloneze și, prin urmare, nu putem folosi astfel de scrisori ca ea, ż, ź, Ó, Ó, etc. Din fericire, aceasta nu este o problemă asociată cu o tastatură sau o defecțiune a sistemului. Cum să-l rezolvați?
Uneori această problemă poate apărea brusc și neașteptată. Acesta este, de obicei, rezultatul apasării accidentale a combinațiilor cheie Alt + L sau Alt + Shift. În primul caz, opriți comenzile rapide de la tastatură responsabile pentru literele cu caractere poloneze (vom obține un etc. în loc de ea.), în al doilea, și schimbăm complet limba tastaturii și a opțiunilor regionale. Oricum, începătorii recunosc că tastatura "nebun ".
Pentru a restabili cea anterioară, aspectul cheie polonez este suficient pentru a apăsa din nou comanda rapidă Alt + Shift Și verificați că totul sa întors la normal. Dacă problema încă apare, mergeți la Start Meniu, Selectați panoul de control, apoi selectați opțiunea Regiune si limba.

Apoi mergeți la marcajul Tastaturi și limbi Și faceți clic pe Schimbați tastatura. Într-o fereastră nouă din secțiune Mod implicit Alegem din listă Poloneză (Polonia) - poloneză (programator). Pentru a confirma modificările, faceți clic pe Utilizare, și apoi pe BINE.

Recomandat
Lasă Un Comentariu