Principal » Internet » Cum să activați sau să dezactivați panoul lateral Facebook în browserul Firefox?

Cum să activați sau să dezactivați panoul lateral Facebook în browserul Firefox?

Internet : Cum să activați sau să dezactivați panoul lateral Facebook în browserul Firefox?

În prezent, rețeaua socială Facebook probabil se confruntă cu vârful popularității, deși zvonurile proclamă că utilizatorii se mișcă încet.în. Pe portalul Instagram. Oricum, milioane de utilizatori folosesc adesea această formă de contact cu prietenii și familia. În prezent, după multe schimbări Facebook arată un pic diferit, forma de comunicare sa schimbat, de asemenea. Să verificăm cum să pornim sau să dezactivați panoul lateral din browserul Firefox.
Oamenii care folosesc adesea mesagerul pe Facebook vor aprecia adăugarea utilă. Este vorba despre panoul lateral din browserul Firefox, care vă permite să vă contactați prietenii practic tot timpul, fără a înțelege dacă navigăm pe Facebook, indiferent dacă căutăm informații despre rețea etc. Din fericire, putem activa un astfel de panou în orice moment în browserul Mozilla Firefox și apoi opriți dacă este necesar. Să verificăm cum să o facem.
Desigur, începeți mai întâi browserul Firefox și apoi mergeți la pagina Facebook și conectați-vă la contul dvs. Apoi trebuie să vizităm următoarea pagină: www.Facebook.COM / Despre / Messenger-For-Firefox. Pentru a instala și a activa o add-on sub formă de panou lateral în Firefox, faceți clic pe butonul "Porniți" și confirmați cu dorința de a instala OK cu.

După instalarea apendicei, serviciile de bază Facebook împreună cu panoul lateral vor apărea în fereastra browserului. Desigur, totul este foarte simplu și oricine, chiar și un utilizator începător al portalului Facebook se va ocupa de toate opțiunile și posibilitățile.
Oprirea panoului este foarte simplă - faceți clic pe butonul corespunzător din bara de instrumente Firefox - Facebook Messenger - și apoi selectați "Afișați panoul lateral " din meniul contextual. În balanță putem reporni din nou panoul lateral.

Recomandat
Lasă Un Comentariu