Principal » Internet » Cum să porniți camera pe un laptop?

Cum să porniți camera pe un laptop?

Internet : Cum să porniți camera pe un laptop?

Dispozitivele mobile, cum ar fi tabletele sau laptopurile, sunt echipate cu camere care vă permit să discutați prin Internet utilizând imaginea. Din păcate, pentru laptopuri (notebook-uri, netbook-uri, ultrabook-uri etc.) conducători auto sunt necesare în acest scop, deși nu întotdeauna ajutor. Să verificăm cum să pornim aparatul foto pe un laptop.
În prezent, practic fiecare laptop este echipat cu o cameră web încorporată, iar dispozitivul trebuie să fie echipat cu drivere adecvate care să permită aparatului foto să funcționeze corect. Dacă cumpărăm un computer în magazin, nu ar trebui să fie cu această problemă. Mai mult decât atât, calculatoarele oferite în prezent, în majoritatea cazurilor, sunt vândute cu un nou sistem de operare, care, în sine are driverele necesare pentru subansamblele de lucru, inclusiv camera web.
De asemenea, trebuie amintit că atunci când utilizați un computer cu un computer, camera web este oprită și trebuie să fie pornită într-un program special sau o combinație de taste adecvate. Aceste combinații vor varia în funcție de model și de dispozitivul manual - aceasta este uneori FN + V, FN + C etc. În plus, în majoritatea cazurilor, webcam-ul începe automat dacă este necesar, de exemplu. Când începeți apelarea video printr-un program selectat (Skype, GG etc.). Dacă acest lucru nu se întâmplă, ar trebui să verificăm setările programului de comunicare și ați selectat dispozitivul corect pentru apelurile video.

Dacă, în ciuda tuturor încercărilor, webcam-ul nu pornește și în setările programului (de ex. Audio / video) Nu putem găsi o cameră web, probabil că nu sunt instalate driverele necesare. Pentru a face acest lucru, trebuie să le instalați de pe discul atașat la computer sau să descărcați de pe site-ul web al producătorului NP. Asus, Samsung, HP etc.

Putem verifica, de asemenea, în cazul în care camera nu are o deschidere mecanică și nu este oprit în sistemul BIOS. Pentru a introduce BIOS, apăsați tasta corespunzătoare. În funcție de model, acesta este F9, Delete, F11 etc. Pentru a verifica acest lucru, verificați-l în manualul de utilizare al dispozitivului. Setări punct. Ar trebui să căutăm camere web sub conceptul "camera web ".

Recomandat
Lasă Un Comentariu