Principal » Internet » Cum să porniți Bluetooth într-un laptop?

Cum să porniți Bluetooth într-un laptop?

Internet : Cum să porniți Bluetooth într-un laptop?

Un laptop, sau mai des, un notebook este un dispozitiv mobil echipat cu multe sisteme care susțin comunicarea fără fir. Desigur, modulul WiFi este cel mai important, de exemplu, pentru a vă conecta la rețeaua fără fir cu internetul NP. într-o cafenea sau o companie, dar Bluetooth este la fel de important, permițând de exemplu. Conectează-te cu telefonul. Să verificăm cum să pornim Bluetooth într-un laptop.
Din păcate, nu există nimeni și o modalitate complet eficientă de a activa Bluetooth într-un laptop, deoarece, de obicei, fiecare producător și-a prezis propria cale de a lansa acest modul. Mai mult, nu fiecare dispozitiv este echipat cu această funcție, deci merită să vă uitați la instrucțiunile de utilizare ale computerului sau să verificați dacă sigla caracteristică Bluetooth este vizibilă pe carcasă.

Pe unele dispozitive, apăsați pur și simplu configurația tastei corespunzătoare pe tastatura TJ. Fn + Bluetooth. Tasta Bluetooth este, de obicei, ascunsă sub una dintre tastele funcționale, de exemplu. F3 etc. Uneori incluziunea Bluetooth este limitată la comutarea cursorului la carcasa computerului (în principal în modelele mai vechi). Dacă aceste metode nu funcționează, merită să verificați dacă modulul Bluetooth are driverele potrivite.
Pentru a verifica acest lucru, accesați meniul Start, apoi introduceți panoul de control și găsim echipamentul și sunetele. Apoi introduceți dispozitivul Bluetooth, accesați setările și în fila Opțiuni, selectați funcția de identificare. Bluetooth ar trebui să înceapă automat și să pornească "Căutare " alte dispozitive din legătura activă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu