Principal » Software » Cum să porniți BIOS

Cum să porniți BIOS

Software  : Cum să porniți BIOS

Sistemul de intrare / ieșire de bază, care este, pe scurt, BIOS-ul este o inimă a computerului nostru și, în special, placa de bază. Sarcina lui este de a controla majoritatea funcțiilor echipamentului nostru în așa fel încât să funcționeze corect. Utilizând meniul BIOS, putem seta o serie de funcționalități. Pornind de la ordinea de acționare și unități externe, terminând cu programarea temperaturii extreme în care procesorul poate funcționa. Opțiunile avansate permit, de asemenea, overclockare simplă și placă grafică. Ce trebuie să faceți pentru a rula un BIOS? Mai jos pentru a afla cum să activați meniul BIOS de pe computer.

Practic, există două modalități comune de a intra în meniul BIOS 'U. Acestea sunt utilizate în funcție de producătorul plăcii de bază pe care le avem. Care dintre ele a fost folosită în disc, puteți afla, printre altele, de la ecranul de pornire (acest lucru este de obicei scris în partea de jos a ecranului).

Calea și

Pentru a ajunge la meniu BIOS, Sistemul de operare trebuie repornit. După repornirea computerului, chiar la început (în mod necesar, înainte ca ecranul să apară din logo-ul Windows), faceți clic pe tastă tot timpul F2 pe tastatură. După ceva timp, acest lucru ne va transfera automat în meniu BIOS. Acest lucru este, de obicei, caracterizat prin culori albe și albastre și este împărțită în două coloane de opțiuni.

Calea II

O altă metodă la fel de utilizată va ajunge la BIOS 'U Există o cheie Șterge. În mod similar, ca și în cazul primei metode, reportăm computerul la început. După repornire, de la bun început încercăm să apăsați cheia Șterge. O facem până la apariția unui meniu direct. Aceasta este BIOS. Adevărat?

Recomandat
Lasă Un Comentariu