Principal » Internet » Ca în Android, opriți numărul?

Ca în Android, opriți numărul?

Internet : Ca în Android, opriți numărul?

Unele funcționalități ale sistemului de operare Android poate fi un pic greu de găsit, în special pentru utilizatorii începători. Una dintre ele este o rezervare a numărului dvs. de telefon când faceți apeluri. Următorul ghid vă va arăta pas cu pas cum să faceți acest lucru. Totul a fost pregătit pe baza versiunii Android 4.1 pe dispozitivul LG. Cu toate acestea, acest proces pare aproape identic pe dispozitive de la alți producători cu Android Systems Versiunea 4.0 și mai nou.

Dacă doriți să sunați pe cineva fără a dezvălui numărul de telefon (numărul numărului de număr) este afișat pe ecran, înainte de a efectua un apel, deschideți meniul cu tastatura numerică. Apoi faceți clic pe Meniul pop-up, De unde alegem Setări de conectare.

  

Click pe Setari aditionale (Opțiune în partea de jos a meniului) și succesiv în ID-ul apelantului. Acum trebuie afișat următorul meniu cu trei opțiuni disponibile (Valoarea implicită pentru rețea, Ascundeți numărul și Afișați numărul). Noi, desigur, dorim să ne ascundem numărul nostru în fața oamenilor pe care o numim, aleg Ascundeți numărul. Gata. Acum, interlocutorii noștri vor vedea numărul privat în locul numărului nostru de telefon în locul numărului nostru de telefon.

 

Recomandat
Lasă Un Comentariu