Principal » Internet » Ca și în Android, dezactivați actualizările?

Ca și în Android, dezactivați actualizările?

Internet : Ca și în Android, dezactivați actualizările?

Actualizările și jocurile și aplicațiile sistemului nu sunt întotdeauna de dorit de noi. Mai ales când nu folosim WiFi și din pachetul de date furnizat de operator. În dispozitivele mobile cu Android, este posibil să dezactivați notificările și aplicațiile automate ale ambelor sistem, precum și cele provenite din software-ul suplimentar instalat. Cum să o facă? Veți învăța din ghidul de mai jos.

Dezactivarea actualizărilor sistemului.

Dacă nu doriți ca smartphone-ul sau tableta să instaleze o nouă versiune a sistemului, trebuie să dezactivați verificarea actualizării automate. În acest scop meniu principal Intrăm Setări, Următorul Informații despre telefon Și alegem Actualizare de software. Acum trebuie să deselectați opțiunea Verificați automat. Gata. De acum înainte, telefonul nu ne va avea tendința de a actualiza notificările.

 

 

Jocuri și aplicații.

În cazul în care dorim să dezactivați actualizările pentru jocuri și aplicații, selectați: În meniul principal: Setări > Aplicații, Apoi selectați aplicația sau jocul pentru care nu vrem actualizări automate și deselectați opțiunea Arata notificari.

  

Recomandat
Lasă Un Comentariu