Principal » Internet » Ascundeți fișierele din Android?

Ascundeți fișierele din Android?

Internet : Ascundeți fișierele din Android?

Unele date pe care vrem să le păstrăm numai și exclusiv pentru dvs. În timp ce ascundeți fișierele și folderele de pe hard diskul computerului nostru este posibil de la nivelul sistemului de operare, dacă dorința de a ascunde datele de pe smartphone-ul sau tableta cu Android este un pic mai complicat. Acest ghid vă va demonstra cum să o faceți într-un mod simplu și rapid.

La început, vom avea nevoie de o aplicație specială care să ne permită să ascundem fișierele și folderele. Aceasta se numește Fișier ascunde expert Și este disponibil gratuit în magazinul Google Play.

După descărcarea și instalarea aplicației menționate, începem. Anunțul va apărea cu ochii noștri informând că nu ascundem date în acest moment. Pentru a ascunde fișierele selectate de noi sau foldere, adăugați-o în lista goală în prezent, care este vizibilă în aplicația de specialitate a fișierului. În cazul dorinței de a ascunde datele, Faceți clic pe buton Meniul Akcie din colțul din dreapta sus. Vor fi afișate Manager de fișiere, care vă permite să răsfoiți liber dispozitivul și cardurile SD. Pentru a adăuga un fișier sau un dosar în lista unui fișier sau folder Green Plus Situat lângă elementul selectat. În acest fel se adaugă el Liste de date ascunse. Această activitate poate fi efectuată pentru orice număr de fișiere sau foldere. După selectarea tuturor elementelor care vă interesează, alegem opțiunea Ascunde tot. Aceasta va încheia toate elementele indicate anterior.

  

Fișierele și folderele selectate vor fi invizibile în timpul navigării memoriei standard (manager de fișiere, galerie foto etc.). Pentru a descoperi din nou datele, deselectați-le din listă din fișierul Ascundeți aplicația Expert.

Recomandat
Lasă Un Comentariu