Principal » Internet » Ca și în Android, întoarceți procesorul?

Ca și în Android, întoarceți procesorul?

Internet : Ca și în Android, întoarceți procesorul?

Overclockarea procesorului face parte din așa-numita overclocking, adică pe scurt, spunând parametrii echipamentului nostru fără a înlocui oricare dintre componente. Anterior overclocking procesorul în cauză numai computerele. Acum, când există o mulțime de dispozitive mobile cu Android pe piață, sunt create căi mai noi și mai bune pentru a crește momentul ceasurilor de procesor și în cazul lor. Cum să o facă? Aflați despre asta într-un moment!

Care ne dă procesorul overclocking? Va accelera cu siguranță funcționarea sistemului de operare, aplicații și jocuri. Cu toate acestea, aveți grijă, deoarece poate fi asociată cu o deteriorare permanentă a unui smartphone sau tabletă prea mult. Pentru a putea transforma procesorul pe dispozitivul Android, trebuie să avem o versiune rotită a sistemului. Am scris despre înrădăcinarea într-una din Articole anterioare.

La început, descoperim cererea numită Setcpu și porniți-l. Ne va arăta frecvența actuală de tratare a procesorului pe telefonul nostru smartphone.

Programul include un număr de diferite tipuri de opțiuni disponibile. Mai jos veți găsi o descriere a celor a căror utilizare va fi necesară pentru overclococalizare a procesorului:

 

Max - Am stabilit aici valoarea maximă de calendare a ceasului cu dispozitivul nostru care funcționează în timpul încărcării. Aveți grijă să nu exagerați, deoarece acest lucru va cauza suspendarea sistemului în cel mai bun caz, iar în cel mai rău se poate deteriora procesorul.

Min - După cum sugerează și numele, am stabilit aici valoarea minimă de timp a ceasului procesorului, când sistemul nu este încărcat.

La cerere - Acest mod înseamnă că telefonul nostru în timpul inactivității va folosi numai parametrii ceasului minim de procesor. În prezent, atunci când este necesar (un joc de joc sau o aplicație), calendarul este suportat la valoarea maximă. Acest mod vă permite să economisiți energie.

Întregul proces de urmărire a ceasului procesorului poate să nu fie prea complicat, dar am menționat deja mai devreme, necesită prepararea prealabilă a dispozitivului. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu