Principal » Internet » Cum să obțineți acces la un număr mai mare de jocuri și aplicații pe Google Play

Cum să obțineți acces la un număr mai mare de jocuri și aplicații pe Google Play

Internet : Cum să obțineți acces la un număr mai mare de jocuri și aplicații pe Google Play

O mare parte a titularilor de ieftine, de multe ori ușor mai puțin celebru tablete și smartphone-uri cu Android are o problemă cu găsirea de jocuri populare și aplicații în magazinul Google Play. Se întâmplă că după ce ne-am conectat la contul Google, pur și simplu nu le vedem și chiar dacă găsim un titlu dorit atunci când nu suntem conectați. Nu avem capacitățile instalării sale. Singurul lucru care apare pe ecran este un mesaj: Dispozitivul dvs. nu este compatibil cu acest produs. Acest lucru se datorează faptului că programatorii atribuie o listă de dispozitive la o anumită aplicație. Se întâmplă că dispozitivul nostru pur și simplu nu o are, chiar dacă este pe deplin compatibil cu un anumit program sau joc. Următorul ghid vă va spune cum să crească în mod semnificativ cantitatea de „vizualizate “ software-ul de pe paginile magazinului Google Play. 

Este nervos lipsa de actualizare a unui astfel de software ca Hărți Google, Facebook, dacă g-mail. În cele mai recente versiuni ale acestor programe, dispozitivele puțin cunoscute sunt pur și simplu omise pentru diferite cauze. Acestea sunt cel mai adesea fără module GPS sau 3G. În biroul nostru editorial, am verificat întreaga procedură pe una din mai ieftin (o dată disponibilă în rețeaua populară discounterilor) comprimate de brand Goclever.

Toate datele majore de pe telefonul smartphone sau tabletă sunt salvate în fișiere sistemice și doar pe baza acestora este disponibilitatea software-ului în magazinul Google Play. Pentru a crește numărul de jocuri și programe disponibile, este suficient să modificați în consecință fișierele menționate, atribuind date false (de exemplu, identice cu piața pe piață, similare cu parametrii noștri de pe piață).

Întreaga operație va necesita așa-numita. ragging Tablet sau smartphone, și acest lucru poate implica pierderea garanției producătorului. Înrădăcinarea ne oferă acces la drepturile depline ale administratorului și la capacitatea de a efectua operațiuni în fișierele de sistem.

În primul rând, descoperim fișierul în memoria dispozitivului nostru AM-FIX.zip. Mai târziu, instalăm software-ul care vă permit să preluați folderele de sistem. Poate fi una dintre cele disponibile gratuit Fișiere Explorers (Comandantul total, comandantul fantomelor etc.).

Pentru securitatea întregii operațiuni de la început, vom face o copie de rezervă a fișierului Construi.recuzită și fișiere din catalog Etc / Permisiuni.

Următorul pas este copierea prin Explorer de fișiere descărcate de la subdirector Permisiuni Din fișierul descărcat AM-FIX.zip pentru subdirector Etc / Permisiuni pe dispozitivul nostru. De asemenea, trebuie să înlocuiți și fișierul Buldozer.recuzită Din memoria dispozitivului de pe unul din Zip 'a.

La sfârșit, închideți cererea Google Play Și din meniu Setări> Aplicații Ștergeți datele din memoria cache pentru Google Play. Acum reporniți doar o tabletă sau un smartphone și totul ar trebui să funcționeze așa cum ar trebui!

Recomandat
Lasă Un Comentariu