Principal » Internet » Cum să eliminați software-ul inutil de securitate?

Cum să eliminați software-ul inutil de securitate?

Internet : Cum să eliminați software-ul inutil de securitate?

Dacă doriți să ștergeți un program vechi, neutilizat și inutil, urmați semnele la panoul de control, utilizați un software standard de dezinstalare sau dedicat. Din păcate, problema apare atunci când vrem să scăpăm complet de software-ul de securitate. Din fericire, este o rețetă.
În majoritatea cazurilor, instalarea software-ului de securitate (antivirus, firewall etc.) Nu au nici un interes în starea lor - permitem actualizarea automată și scanările periodice și apoi uităm de funcționarea. Din păcate, se întâmplă că producătorul de software va neglija actualizările expunând la calculatorul nostru la atacuri. În astfel de cazuri, dorim să schimbăm software-ul pentru o mai bună eliminare a securității vechi. O problemă similară titularilor de noi computere care au instalat deja pachete de securitate, nu întotdeauna ceea ce ne-ar plăcea. Cum să scapi de astfel de programe rapid, simplu și eficient?
Programul este cea mai bună soluție la această problemă Appremover, care este ușor de utilizat, instrument compact și eficient prin care pentru a elimina rapid și eficient pachetele problematice și inutile de securitate pentru Windows. Program Appremover cu ușurință cu eliminarea tuturor anti-virus, firewall-uri, software de securitate, anti-spyware, anti-malware etc. Interesant, cererea este partajată sub forma unui portabil, iar acest lucru înseamnă că nu necesită o instalare și este gata să lucreze imediat după descărcarea pe un disc sau o memorie USB portabil, un card de memorie, etc. Să spunem cum funcționează.
După descărcarea aplicației la computer și porniți, pe ecran va apărea fereastra principală a programului. În primul pas, marcați caseta pentru a confirma că am citit regulile și principiul acțiunii, apoi faceți clic pe "Start ".

După o scurtă scanare în fereastra programului, va apărea o listă a tuturor programelor responsabile pentru conexiunile colaterale și de rețea. Pentru a șterge programul selectat, pur și simplu selectați-l pe listă, apoi apăsați butonul "Eliminați aplicațiile selectate". Dezinstalarea programelor de securitate pot dura chiar câteva minute.

După eliminarea programelor selectate, va apărea o fereastră cu informațiile pe care software-ul Antivirus a fost eliminat și computerul este repornit. Pentru a termina procesul, faceți clic pe butonul "Reboot acum ". Rețineți că după eliminarea software-ului de securitate a calculatorului, nu este supusă nicio protecție, prin urmare, se recomandă instalarea unui nou pachet de securitate cât mai curând posibil.

Recomandat
Lasă Un Comentariu