Principal » Internet » Cum să eliminați vocalul din melodie?

Cum să eliminați vocalul din melodie?

Internet : Cum să eliminați vocalul din melodie?

Uneori se întâmplă că avem nevoie de o versiune instrumentală a unor cântece. Din păcate, nu toate piesele sunt disponibile în versiune fără voce. Dacă doriți să convertiți melodia astfel încât să scăpați de vocea ei, vă recomandăm să citiți acest ghid. Vom explica întregul proces pas cu pas.

La început, trebuie să descărcați și să instalăm un program gratuit de editare audio numit Îndrăzneală. După ce a tras programul, tragem fișierul audio pe care dorim să-l convertim într-un câmp de program gri. După câteva secunde, este afișată coloana sonoră. Cu toate acestea, nu uitați să utilizați fișiere audio stereo. Numai în acest caz vom putea elimina vocile.

După adăugarea unui fișier, trebuie să împărțim calea stereo pentru două căi mono. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe meniul În partea stângă a căii și selectați opțiunea Împărțiți calea stereo. Acum marcați una dintre piese și selectați din meniul de sus Efecte. Am dați clic pe opțiune flip vertical. Acum ne întoarcem la meniul derulant pe căi și în ambele opțiuni alegeți Mono (Schimbăm ambele căi spre Mono).

Gata. În acest fel, am scăpat de voce de la cântecul nostru. Din păcate, calitatea înregistrării după această prelucrare este ușor cade, iar vocalul în sine va fi întotdeauna ușor auzit în fundal. Cu toate acestea, în condiții de domiciliu nu suntem capabili să o facem mai profesional.

Recomandat
Lasă Un Comentariu