Principal » Internet » Cum să eliminați căutătorul sigur?

Cum să eliminați căutătorul sigur?

Internet : Cum să eliminați căutătorul sigur?

Safe Finder este un altul din numeroasele numere de accesorii rău intenționate ale browserului. Modifică aspectul partidului de start și redirecționează la subpagini necunoscute, ciudate și periculoase, prezentând o mulțime de anunțuri cu ocazia. Cum să scapi de ea?

A sterge Finder sigur Este mai întâi să utilizați software dedicat, de exemplu. Adwcleaner. În plus, totul trebuie verificat manual. În acest scop, accesați panoul de control, apoi selectați programe - Dezinstalați programele și căutăm elemente legate de adăugiri nedorite din listă. Merită să sortați lista după dată - va fi mai ușor să localizați elementele care au fost instalate recent.

Dacă am dezinstalat toate componentele nedorite, trebuie să reporniți setările tuturor browserelor web. Este adevărat că acest lucru este asociat cu ștergerea istoricului navigării, a parolelor și a formelor memorate, dar aceasta este singura soluție pentru a scăpa de software rău intenționat.

În funcție de tipul de browser web - Firefox, Google Chrome, Opera etc. - Opțiunile de repornire Căutăm setări, de obicei în fila Setări avansate. De asemenea, merită verificarea motoarelor de căutare implicite - în funcție de preferințele dvs., ar trebui să fie Google.En sau un alt site cunoscut de noi. Dacă există elemente necunoscute pe listă - să le ștergem.

Recomandat
Lasă Un Comentariu