Principal » Internet » Cum să eliminați omiboxurile?

Cum să eliminați omiboxurile?

Internet : Cum să eliminați omiboxurile?

Utilizarea incorectă a Internetului expune utilizatorii la multe probleme. Una dintre ele este o instalare neprofesională de aditivi supărători, cum ar fi omniboxes. Cum să scapi de ea?

 

Pentru a elimina omniboxurile, merită să utilizați mai întâi software dedicat. Poate fi un instrument multifuncțional pentru eliminarea programelor malware și a add-on-urilor - adwcleaner. În plus, totul trebuie verificat manual. În acest scop, mergem la panoul de control, apoi selectați programe - Dezinstalați programele. Apoi căutăm articole legate de adăugările nedorite.

Dacă am dezinstalat toate componentele nedorite, trebuie să reporniți setările tuturor browserelor web. Este adevărat că acest lucru este asociat cu ștergerea istoricului navigării, a parolelor și a formelor memorate, dar aceasta este singura soluție pentru a scăpa de software rău intenționat.

În funcție de tipul de browser web - Firefox, Google Chrome, Opera etc. - Opțiunile de repornire Căutăm setări, de obicei în fila Setări avansate. De asemenea, merită verificarea motoarelor de căutare implicite - în funcție de preferințele dvs., ar trebui să fie Google.En sau un alt site cunoscut de noi. Dacă există elemente necunoscute pe listă - să le ștergem.

Recomandat
Lasă Un Comentariu