Principal » Internet » Cum să ștergeți un cont de e-mail pentru WP.Pl

Cum să ștergeți un cont de e-mail pentru WP.Pl

Internet : Cum să ștergeți un cont de e-mail pentru WP.Pl

În prezent, multe portaluri de internet oferă casete de e-mail gratuite. Uneori se întâmplă că avem mai multe casete în diferite servicii și am dori să eliminăm cei din care nu folosim. De data aceasta vă vom arăta cum să eliminați în mod eficient un cont de e-mail pe Wirtualna Polska.

Dacă vrem să scăpăm de conturile poștale pe WP.En În primul rând, trebuie să vă logăm. Odată ce suntem conectați. Alegeți o filă OPȚIUNI (Partea de sus) și după ce apare meniul derulant, faceți clic pe CONT și succesiv PROFILUL MEU.

Acum vom fi transferați la o altă pagină cu diferite tipuri de opțiuni. Cu toate acestea, ar trebui să fim interesați de partea stângă a ecranului, unde există o inscripție mică Șterge cont Cu o pictogramă încrucișată.

Faceți clic pe această opțiune. După selectarea acestuia, serviciul ne va informa că operațiunea de ștergere a contului este ireversibilă și cere scopul de demisie din serviciile de e-mail WP.EN. Desigur, nu trebuie să dăm vreun motiv. În partea de jos a ecranului există, de asemenea, un câmp care trebuie introdus parola. Pentru a șterge contul, servim parola menționată și faceți clic pe butonul gri Șterge cont.

Gata, vechea noastră adresă de e-mail tocmai a fost lichidată efectiv.

Recomandat
Lasă Un Comentariu