Principal » Internet » Cum să ștergeți un cont poștal către O2.Pl

Cum să ștergeți un cont poștal către O2.Pl

Internet : Cum să ștergeți un cont poștal către O2.Pl

Uneori se întâmplă că vrem să eliminăm o casetă de e-mail veche de la care tocmai nu am folosit ceva timp. În unele site-uri este foarte ușor. Din păcate, există și o tavă de furnizori care au ascuns opțiunea de a șterge un cont poștal în groapa de diferite opțiuni. De data aceasta, vă vom demonstra, ca în literalmente în câțiva pași, eliminați cutia poștală nedorită pe O2.EN.

Interesant, ștergerea unui cont de e-mail pe O2.PL este extrem de simplu. La început, nu trebuie să ne conectăm la cutia poștală. Tot ce trebuie să faceți este, în bara de adrese a browserului dvs., intrăm //profil.O2.PL / Editare /.

Vom fi mutați la pagina unde trebuie să introduceți datele de conectare și parola O2. Aceste date sunt necesare pentru a șterge poșta de e-mail. După introducerea acestora, selectați opțiunea Șterge cont, care este situat în partea dreaptă a ecranului. După ce faceți clic pe buton, redirecționați la următoarea pagină J cu un avertisment. Aici, ochii noștri apar un mesaj cu privire la consecințele legate de eliminarea permanentă a contului. Dacă ne cunoaștem conținutul, alegem un buton mare Elimina.

Acum putem, dar nu trebuie să dăm motivul pentru a elimina caseta de e-mail și a alege din nou Elimina, Mai devreme, cu toate acestea, vom fi întrebat încă o dată să dea parola. În acest fel, ne-am șters cu succes contul.

Merită să ne amintim că caseta va fi îndepărtată permanent numai după expirarea 30 de zile din activitățile menționate mai sus.

Recomandat
Lasă Un Comentariu