Principal » Internet » Cum să ștergeți un cont poștal către Interia.Pl

Cum să ștergeți un cont poștal către Interia.Pl

Internet : Cum să ștergeți un cont poștal către Interia.Pl

Deseori se întâmplă că, în câțiva ani, asumăm mai multe cutii poștale. Cu unii folosim pe alții, în timp ce alții au intrat în uitare. Acest scurt ghid este prima parte a seriei, în care vom arăta cât de repede și ușor de eliminat contul de poștă electronică în cele mai populare site-uri care oferă cutiile poștale gratuite. Începem cu ștergerea contului pe site-ul inter-.EN.

Pentru a renunța rapid din contul nostru și a le șterge pentru a elimina pașii următori. În primul rând, mergeți la marcajul Setări de mail Situat cu colțul din dreapta sus. Alegem din meniul derulant Setări.

Apoi selectați următorul marcaj numit date utilizator (pagina de ecran din stânga). La sfârșitul formularului, trebuie să dezselectați caseta de selectare cu opțiunea atunci când contul va fi în modul liber, sunt de acord să primesc informații comerciale nesolicitate... și faceți clic pe salva.

Acum pe ecranul monitorului, după selectare Setări de mail Ar trebui să apară o pagină care vă va permite să selectați un cont pentru a șterge contul. Click pe Încă mai vreau să șterg un cont. La urma urmei, vom fi deconectați automat și contul nostru va fi șters definitiv.

Întreaga operație durează doar câteva minute, iar după executarea sa, putem fi siguri că contul nostru a fost lichidat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu