Principal » Internet » Cum să ștergeți contul de corespondență Gmail

Cum să ștergeți contul de corespondență Gmail

Internet : Cum să ștergeți contul de corespondență Gmail

Eliminarea contului de e-mail nedorit poate provoca uneori probleme. Se datorează în primul rând procedurilor destul de complicate care trebuie utilizate pentru a scăpa permanent și eficient de conturile de e-mail. Următoarea clinică în câțiva pași vă va ajuta să scăpați de contul Gmail pe Google. 

Dacă am început să folosim o nouă căsuță poștală sau o adresă de e-mail și am dori să eliminăm vechiul cont Gmail la început, trebuie să vă logăm. După conectare, selectați meniul derulant din colțul din dreapta sus și dacă faceți clic Setări.

Acum va fi o pagină cu câteva file. Aici alegem acest lucru, cu o etichetă Conturi și importuri. Apoi, în secțiunea "Schimbați setările contului " Selectați Alte setări ale contului Google.

O filă de browser nou se va deschide automat. În această pagină, selectați secțiunea Gestionare a datelor și faceți clic pe ON Ștergeți contul și datele. Următorul pas este să confirmați dorința de a elimina contul. Pentru a putea face acest lucru, doar selectați încă două opțiuni Da, vreau să vă șterg contul și da, accept că voi continua să-i răspund...

Acum confirmăm doar alegerea dvs. și gata. Contul nostru Google vechi a fost șters definitiv. Întregul proces ia literalmente câteva momente și nu este foarte complicat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu