Principal » Internet » Cum să ștergeți un cont pe un Snapchat?

Cum să ștergeți un cont pe un Snapchat?

Internet : Cum să ștergeți un cont pe un Snapchat?

SnapChat este un alt mediu social care ar trebui să combine oamenii și să le permită să rămână în contact. Mulți oameni doresc să încerce un nou serviciu, deși principiul specific al operațiunii nu oferă tuturor. Cum să ștergeți un cont pe un Snapchat?

La început, merită menționat faptul că eliminarea contului pe un Snapchat nu înseamnă că totul este șters automat. În primul rând, contul este suspendat timp de 30 de zile, iar toate mesajele de pe cabana și conținutul neașteptat sunt eliminate. Dacă schimbăm propoziția, putem reactiva contul prin re-înregistrare. Cu toate acestea, dacă nu faceți acest lucru într-o lună de la contul "suspendare ", contul împreună cu profilul va fi eliminat permanent.

Pentru a suspenda un cont pe un snapper, trebuie să vă conectați mai întâi la profilul dvs. și apoi să mergeți la setări făcând clic pe pictograma cercului dințată. Apoi selectați secțiunea "Mai multe informații " și faceți clic pe opțiunea "suport ". În etapa următoare, vom căuta fila "Învățarea elementelor de bază" și apoi vom merge la "Setări cont ". Acolo veți găsi comanda "Șterge cont ". După selectarea acestei comenzi, aplicația ne va cere să introduceți din nou parola. În cele din urmă, apăsați "Continuați ". După 30 de zile, dacă între timp, nu vă conectăm la contul dvs., acesta va fi șters iremediabil.

Recomandat
Lasă Un Comentariu