Principal » Internet » Cum să ștergeți un cont pe fb?

Cum să ștergeți un cont pe fb?

Internet : Cum să ștergeți un cont pe fb?

Aveți un cont pe rețeaua socială Facebook, dar doriți să o ștergeți? Verificați cum să faceți acest lucru în câțiva pași simpli datorită ghidului nostru. Vă sfătuim cum să ștergeți un cont pe FB.


Faceboom permite atât suspendarea cât și îndepărtarea completă a contului. Mai jos sunt fiecare dintre modalități.
Cum să suspende un cont pe fb?
1. Suspendarea contului înseamnă că poate fi inactivă de ceva timp. Pentru a vă închide contul, faceți clic pe pictogramă MODE (Setări) În colțul din dreapta sus al ecranului și apoi mergeți la Setările contului.
2. În stânga, faceți clic pe fila Securitate, și apoi în partea de jos din panou Setări de securitate clic Dezactivați contul.
3. În fereastra următoare, alegem Orice motiv pentru părăsirea site-ului - activitate obligatorie - și apoi confirmăm modificările cu butonul A confirma.
4. În fereastra următoare, ne dăm parola, Apoi apasa Dezactivați acum
5. În ultima fereastră avem Rescrieți textul generat aleatoriu În imaginea securității (de obicei constând din două cuvinte), apoi faceți clic pe buton Trimite.
Din acel moment, contul nostru este suspendat. Alți utilizatori au acces la acesta, nu pot să o vizualizeze. Cu toate acestea, putem renunța la suspendarea de la nivelul de autentificare oricând.
Cum să ștergeți un cont pe fb?
În acest fel, elimină permanent un cont pe FB, deci înainte de a efectua pași suplimentari, merită să luăm în considerare dacă nu vom fi necesare în viitor.
1. Conectăm-ne la contul nostru și apoi în fereastra browserului, lipiți următorul link: // www.Facebook.COM / Ajutor / Contact.Php?Show_form = delete_account, apoi confirmați cu butonul Entery.
2. În fereastra următoare, citiți mesajul și confirmați cu butonul Sterge contul meu.
3. O altă fereastră este un mecanism de securitate. Pentru a șterge un cont, introduceți primul nostru cont Parola contului, si sub Am prescris cuvintele generate la întâmplare Din imagine și faceți clic pe buton BINE.
4. În ultima fereastră, faceți clic din nou BINE și gata. De acum înainte, contul este suspendat timp de 14 zile. Dacă în acest moment ne conectăm la această acțiune vor fi anulate. in orice caz După 14 zile contul nostru complet Acesta este șters de pe Facebook.

Recomandat
Lasă Un Comentariu