Principal » Internet » Cum să ștergeți un cont pe Facebook?

Cum să ștergeți un cont pe Facebook?

Internet : Cum să ștergeți un cont pe Facebook?

În prezent, având un cont pe Facebook a devenit extrem de comun și aproape implică accesul la internet. Desigur, putem împărtăși evenimente diferite, fotografii, comunică cu prietenii etc. Și dacă este posibil să ștergeți complet contul? Da, deși nu este atât de simplu și imediat.

Opțiunea de a elimina contul dvs. Facebook nu este ușor accesibilă și de ao folosi, mergeți la departamentul de ajutor și faceți clic pe link-ul corespunzător, iar apoi vom fi extins la pagina cu formularul care trebuie completat. Toate acestea, pentru a evita eliminarea accidentală a contului cu informații, fotografii, poveste etc. Salvate pe ea.

Ceea ce este mai mult, eliminarea permanentă a contului Facebook nu este imediată. Amintiți-vă că după eliminare, nu vom putea reactiva contul dvs. sau nu vom descărca date precum fotografii, conversații, contacte etc. Merită să crească cele mai importante date înainte de a elimina. În plus, contul este șters numai după câteva zile de la finalizarea formularului, datorită căruia avem timp să schimbăm decizia.

Recomandat
Lasă Un Comentariu