Principal » Internet » Cum să ștergeți un cont Google cu un smartphone?

Cum să ștergeți un cont Google cu un smartphone?

Internet : Cum să ștergeți un cont Google cu un smartphone?

Utilizarea telefonului dvs. Android este de obicei asociată cu contul Google. Desigur, putem evita acest lucru, dar apoi funcționalitatea smartphone-urilor va fi foarte limitată. Cu toate acestea, unii doresc să ștergă un cont Google de la telefon. Vă sugerăm cum să o faceți.

Prima metodă și evidentă este de a restabili dispozitivul la setările din fabrică. Este adevărat că este asociat cu ștergerea tuturor datelor de pe dispozitiv, dar dacă intenționăm să vindem un telefon inteligent, acesta este cel mai bun mod de a ne proteja datele personale. În acest scop, mergem la setările dvs. de smartphone-uri, selectați opțiunea "Copiere și ștergere a datelor ", apoi selectați fila "Setări din fabrică ".

Cu toate acestea, dacă doriți să ștergeți un singur cont Google pentru a le înlocui altora, introduceți setările dispozitivului, apoi selectați fila "Cont ". Acestea vor fi vizibile toate conturile active pe un anumit dispozitiv de pe Facebook, prin LinkedIn pe Google Ending. În acest moment, putem decide care cont vrem să ștergem. Desigur, eliminarea contului nu înseamnă că este complet închisă, dar numai dezactivată pe un anumit dispozitiv.

Recomandat
Lasă Un Comentariu