Principal » Internet » Cum să eliminați și să ștergeți fotoblogul

Cum să eliminați și să ștergeți fotoblogul

Internet : Cum să eliminați și să ștergeți fotoblogul

Presupunând că fotoblog, adesea nu ne gândim la faptul că, după un timp, vom dori să o eliminăm. Dacă din anumite motive, decidem să ștergeți conținutul publicat pe Photoblog, se poate dovedi că nu este la fel de simplu cum ar părea. Din păcate, cea mai mare parte a acestui tip de site-uri web nu oferă posibilitatea de a șterge complet contul. Cum să scapi de un fotoclog nedorit? Citiți ghidul de mai jos.

Cel mai popular serviciu din Polonia, oferind posibilitatea întreținerii gratuite a propriului dvs. Photoblog, este, fără îndoială, Photolog.EN. Este pe exemplul acestei pagini pentru a descrie procesul de eliminare a contului.

Dacă nu vrem fotografiile pe care le publicăm afișate pe Photoblog avem nevoie Autentificare la contul dvs. fotoblog.Pl și acolo în opțiuni turn Toate materialele postate anterior. Acest proces, din păcate, este destul de obositor și intensiv de muncă (în funcție de câte fotografii am postat). Cu toate acestea, aceasta este singura cale, fotoblogul nostru a fost invizibil. Pentru a șterge fotografiile / intrările după ce vă conectați la cont, mergeți la marcajul Fotoblogul meu, și apoi alegeți opțiunea Gestionați intrările. Acum, pe ecranul de pornire avem opțiunea de editare și ștergere completă a fotografiilor individuale.

Departamentul de servicii de service subliniază în mod clar că nu vă puteți șterge contul de la fotografia dvs.EN. Puteți elimina numai toate imaginile la rândul lor. Dacă facem acest lucru, Photoblogul nostru nu va fi vizibil pentru alți utilizatori. 

Dacă vrem să ștergem definitiv contul dvs., trebuie să folosim Formular de contact Situat pe site. După ce ați conectat-vă la contul dvs., pe care dorim să le ștergeți panoul de contact și în mesajul mesajului pentru a vă elimina contul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu