Principal » Internet » Cum să ștergeți și să ștergeți NK

Cum să ștergeți și să ștergeți NK

Internet : Cum să ștergeți și să ștergeți NK

Portalurile sociale sunt în prezent o mare parte a internetului. Milioane de oameni și-au pus cont acolo pentru a-și împărtăși observațiile, pentru a contacta prietenii sau chiar brag despre ceea ce au mâncat doar pentru cină. După ceva timp, unii oameni încep să se plictisească și să decidă să-și elimine contul. De data aceasta vom prezenta cum să scăpăm de profilul din cea mai populară rețea socială din Polonia, clasa noastră. 

Din păcate, dacă am decis deja să înființăm un cont pe NK, nu vom putea să-l ștergeți complet. Pe serverele de servicii, loginul nostru va fi. Cu toate acestea, toate fotografiile, datele personale sau alte informații vor fi șterse. Mai jos vă vom arăta cum să scăpați conturile NK în câțiva pași simpli.EN

Pentru a șterge contul, trebuie să nu facem mai întâi Buturuga oferind login-ul și parola. Un alt lucru pe care trebuie să-l faceți este să faceți clic în fila PROFIL, și apoi Editează profilul și Avansat. O nouă pagină se va deschide.

Tutak și faceți clic pe Șterge cont. După selectarea acestei opțiuni, informațiile vor fi afișate cu privire la faptul că datele noastre personale nu vor fi șterse. De mai jos introducem din nou parola și faceți clic pe Șterge cont. După aceasta, confirmarea ștergerii contului va fi afișată pe ecran.

Acum este timpul pentru cel mai important pas - formă. În domeniul său, introduceți cererea de eliminare a datelor cu caracter personal. Dacă nu o facem, numele și ultima oară vor fi disponibile pe NK.EN. Pentru a trimite un formular, faceți clic pe site-ul site-ului principal A LUA LEGATURA, și apoi alegeți SERVICIU CLIENȚI. Acum ar trebui să alegeți o categorie PROFIL și succesiv Vreau să-mi scot datele personale. Acum faceți clic pe buton Accesați formularul de contact.

Pe pagina de formular, oferim adresa noastră de e-mail, care este atribuită unui cont pe NK.PL și alegeți Trimite. Gata. Cu toate acestea, pentru îndepărtarea completă a datelor noastre, va trebui să așteptăm câteva zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu