Principal » Internet » Cum să ștergeți și să ștergeți un cont pe Facebook

Cum să ștergeți și să ștergeți un cont pe Facebook

Internet : Cum să ștergeți și să ștergeți un cont pe Facebook

Dacă, din anumite motive, doriți să ștergeți definitiv un cont pe Facebook 'U, și nu știți cum să faceți acest lucru, vă recomandăm să citiți următorul text. Într-o imagine, pas cu pas va prezenta o modalitate de a scăpa de un cont Fejsbucku. Noi incepem!

Există două modalități de a scăpa de contul dvs. Care durează - prin îndepărtarea și temporar, adică. Dezactivarea - Deprus este posibilă verificarea datelor noastre de către alți utilizatori. Pentru toată lumea, suntem pur și simplu invizibili. Cu toate acestea, întregul nu va fi complet eliminat de la servere. Acest lucru vă permite să relocați fotografiile, știrile, postările etc. dupa ceva timp. 

Dacă ne hotărâm Realizarea durabilă a contului Acest lucru trebuie să-și amintească că nu vom putea anula alegerea noastră. Cu toate acestea, eliminarea completă are loc numai după 14 zile De la următoarele instrucțiuni. Acest timp vă permite să recuperați datele dacă vă schimbați decizia.

Primul lucru pe care trebuie să-l facem în cazul dorinței de a șterge contul FB se înregistrează la site. Odată ce suntem în profilul dvs., copiem următorul link către bara de adrese din browserul dvs.:

// SSL.Facebook.COM / Ajutor / Contact.Php?Show_form = delete_account

Acum alegem o opțiune Șterge cont și reintroduceți parola și în locațiile corespunzătoare oferim text de securitate, apoi faceți clic pe BINE. Acum, pentru căsuța noastră poștală, un mesaj ar trebui să vină cu informații despre eliminarea contului și despre posibilitatea schimbării deciziei în următoarele 14 zile. Pentru a recupera profilul, trebuie doar să vă conectați din nou utilizând parola existentă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu