Principal » Software » Cum să ștergeți al doilea sistem Windows

Cum să ștergeți al doilea sistem Windows

Software  : Cum să ștergeți al doilea sistem Windows

Instalarea sistemului de operare, adesea se întâmplă că nu eliminăm cea anterioară. Cu siguranță, mulți dintre dvs. instalați Windows 7 lângă Windows XP sau Windows Vista deja existente. Următorul text va explica cum să obțineți cu ușurință scăpa de nedorit al doilea sistem, de pe disc. Totul depinde de modul în care am instalat sistemul și modul în care hard diskul nostru (partiții) este împărțit.

Primul și, în același timp, cea mai simplă modalitate de a elimina sistemul de operare nedorit este Formatarea partițiilor, pe care se află. De la Windows 7 Pornim clic dreapta pe mouse pe partiția cu Windows XP sau Vista instalată și de la Meniul pop-up noi alegem Format. Cu toate acestea, nu uitați să copiați toate cele mai importante date de pe discul formatat către o altă partiție. Formatul va elimina nu numai un sistem de operare nedorit, dar și toate celelalte fișiere.

Un alt lucru despre care trebuie să ne amintim această certitudine că nu formăm așa-numitul. Partiția de pornire. Cum să o recunoști? Găsim un fișier pe această partiție bootmgr și folder Cizme. Acestea sunt situate în directorul de partiție principal și sunt ascunse. Pentru a le vedea, așa Explorator a alege Instrumente - Opțiuni de dosare și selectați aici Afișați fișiere și foldere ascunse și deselectați Ascundeți fișierele sistemului de operare protejat.

A doua modalitate de a scăpa de sistemul nedorit este de a elimina folderele de sistem. Windows sunt câteva foldere principale ale căror ștergere va scăpa complet de sistem. Aceste foldere sunt ferestre ușoare, fișiere, utilizatori și grampttata. Din păcate, majoritatea fișierelor sunt protejate și nu este suficient să selectați și să apăsați tasta Ștergere. Pentru a schimba acest lucru, faceți clic dreapta pe întreaga partiție și selectați Proprietăți - Securitate - Avansat. Acum ar trebui să vă atribuiți drepturile corecte. De asemenea, nu uitați să goliți dosarul numit informații despre volumul sistemului. Pentru a face acest lucru, este necesar să rulați consola liniei de comandă (cureaua de pornire> rulați și în text pentru a introduce text, introduceți CMD). Odată ce ați primit consola, tastați următoarea comandă:

Vsadmin șterge umbre / pentru = c:  (Unde "C: " este numele partiției pe care sistemul pe care doriți să îl ștergeți și marcajul trebuie modificat la cele corespunzătoare dreptului pe hard disk).

La sfârșit, pentru a scăpa de un mesaj care vă permite să alegeți alta decât sistemul Windows 7, imediat după ce ați pornit computerul, trebuie să eliminăm o intrare de la managerul de start-up. Acesta este situat în Instrumentul de configurare a sistemului (Msconfig.executabil).

Recomandat
Lasă Un Comentariu