Principal » Internet » Cum să eliminați casele Delta?

Cum să eliminați casele Delta?

Internet : Cum să eliminați casele Delta?

Delta Homes este o altă adăugare nedorită, pe care o putem instala accidental împreună cu un alt program gratuit și nu cunoscut. Acesta este așa-numitul Browser Hijacker, care fără cunoștințele și consimțământul nostru afișează anunțuri și redirecționări pe diferite site-uri web.

Pentru a șterge case Delta, accesați panoul de control, apoi selectați programe - Dezinstalați programele. Apoi căutăm articole legate de adăugările nedorite. Merită să sortați lista după dată - va fi mai ușor să localizați elementele care au fost instalate recent.

Dacă am dezinstalat toate componentele nedorite, trebuie să reporniți setările tuturor browserelor web. Este adevărat că acest lucru este asociat cu ștergerea istoricului navigării, a parolelor și a formelor memorate, dar aceasta este singura soluție pentru a scăpa de software rău intenționat.

În funcție de tipul de browser web - Firefox, Google Chrome, Opera etc. - Opțiunile de repornire Căutăm setări, de obicei în fila Setări avansate. De asemenea, merită verificarea motoarelor de căutare implicite - în funcție de preferințele dvs., ar trebui să fie Google.En sau un alt site cunoscut de noi. Toate elementele necunoscute ar trebui șterse.

Recomandat
Lasă Un Comentariu