Principal » Internet » Cum să eliminați barele de instrumente de căutare și publicitate de pe computer?

Cum să eliminați barele de instrumente de căutare și publicitate de pe computer?

Internet : Cum să eliminați barele de instrumente de căutare și publicitate de pe computer?

În multe aplicații gratuite pe care le instalați pe computer, ele pot ascunde toate tipurile de bare de instrumente și add-on-uri, cum ar fi Delta Căutare - Căutare, modelată stilistic pe Google, dar echipate cu mecanisme care publică cantități mari de publicitate. Din păcate, în multe cazuri constatăm că am convenit asupra instalării acestui tip "ADD". De aceea prezentăm scurt Ghid pentru a elimina oferta de instrumente de căutare și publicitate de pe computer.

Consiliul de bază - Când instalați programe, înainte de a face clic pe "Următorul ", verificați dacă programul nu dorește să instaleze Aditivul de tip Delta sau V9. Uneori este ascuns în fila "Instalarea avansată". Dacă vom alege standard, - atunci nu vom mai fi cerut pentru a instala acest add-on. Merită verificarea pentru a evita problemele asociate cu eliminarea adăugărilor nedorite. 

Cautarea Delta se integrează cu browserele pe care le-am instalat pe sistem, înlocuind pagina principală tradițională pe care am stabilit-o. Îndepărtarea acestui instrument poate fi efectuată manual, dar sugerăm să folosiți aplicații dovedite adwcleaner.

Programul nu necesită instalare, acesta caută rapid computerul pentru motoarele de căutare false, barele de instrumente și alte aplicații nedorite și vă permite să le eliminați rapid de pe computer. Înainte de scanare, merită să închideți toate programele și să vă pregătiți pentru ca computerul să fie repornit.

Dacă nu doriți să utilizați software suplimentar, add-on-urile, cum ar fi Cautare delta, pot fi eliminate de la nivel Panou de control. În fila Programe, selectați butonul de program de dezinstalare și de căutare pentru aplicație numită Delta Bara de instrumente. Cele mai multe motoare de căutare Google sau Bing Podmieniających au doar cuvântul "bara de instrumente " în nume. Eliminați această aplicație. Dacă nu vă ajută, este necesar să introduceți setările browserului web.

În cazul Google Chrome va fi Setări - Extensii - Acolo ar trebui să găsiți suplimentul delta responsabil pentru camera principală și să o dezactivați sau să o ștergeți. Dacă problema nu a scăzut încă, introduceți fila Setări și alegeți o opțiune Gestionați motoarele de căutare în categoria In cautarea. Ar trebui să fie eliminat delta Căutare din listă. Același proces caută alte browsere - delta nestes în Add-ons

Dacă în cazul Firefox eliminând add-on de la Extensii nu ajută, va trebui să resetați căutarea, ca în Chrome. Atunci ar trebui:

1. Introduceți bara de adrese: Despre: Config

2. Confirmați dorința de a introduce setările browserului

3. În câmpul de căutare, introduceți: Browser.filă nouă.URL

4. Faceți clic dreapta pe acest lanț și să îl resetați.

În cazul Internet Explorer, situația este mai ușoară - în panou Gestionați add-on-urile, Unde am eliminat bara de instrumente Delta, mergeți la categorie Furnizori de căutare Și opriți delta. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu