Principal » Internet » Cum se șterge o adresă de e-mail

Cum se șterge o adresă de e-mail

Internet : Cum se șterge o adresă de e-mail

În prezent, aproape fiecare dintre noi are un e-mail atașat. Uneori se întâmplă că le avem chiar și câțiva, dar majoritatea pur și simplu nu folosesc. Când decidem să organizăm conturile noastre și să eliminăm cele care sunt într-adevăr inutile, se pare că, în unele cazuri, nu este la fel de simplu cum ar părea. Următorul ghid vă va arăta cum să eliminați caseta de e-mail oferită de cele mai populare portaluri, cum ar fi Google, ONET sau WP.

Gmail

La început, probabil cel mai popular oficiu poștal sau Gmail oferit de lumea Google Mottle. La inceput Ne-am logat la contul nostru. Apoi alegem Setări (Meniu în colțul din dreapta sus). Următorul pas este selectarea unui marcaj numit Conturi și importuri. Acum mergem la secțiune Schimbați setările contului > Alte setări ale contului Google. În fila nou deschisă, faceți clic pe secțiune Management de date > Ștergeți contul și datele. Acum trebuie doar să confirmăm dorința de a șterge contul. În acest scop, am marca Da, vreau să-mi elimin contul, și Da, accept că voi continua să-i asigur responsabilitatea...

Onet

În cazul unui cont de e-mail pe ONET, cazul este un pic mai puțin complicat. Pentru a elimina caseta nedorită, introducem pagina de e-mail.onet.En și Ne-am logat. După conectare, faceți clic pe nume de utilizator, care este situat în colțul din dreapta sus al ecranului. Ar trebui să dezvolte un meniu din care alegem DATELE TALE > Date private. Din opțiunile care vor apărea după efectuarea acțiunilor indicate Șterge cont, și apoi confirmați declarația de acolo. Facem asta Introducerea parolei la contul nostru. La sfârșit, faceți clic pe Șterge cont. Gata, tocmai am primit o casetă de e-mail nedorită pe ONET.

Polonia virtuală

Pentru a șterge un cont de e-mail pe site-ul WP, trebuie să Buturuga. După conectare, faceți clic pe fila OPȚIUNI (Partea superioară a ecranului) și din meniul care a apărut CONT > PROFILUL MEU. Tocmai am fost mutat automat la următoarea pagină pe care putem găsi o opțiune Șterge cont cu o icoană Crossman caracteristică. Apasa pe el. Un mesaj va fi afișat informându-ne despre consecințele ștergerii contului, care Confirmați prin introducerea parolei (ecran jos). La sfârșit, alegem un buton gri marcat ca Șterge cont. În acest fel, am scăpat permanent de cutiile WP.

Recomandat
Lasă Un Comentariu