Principal » Internet » Cum să setați MP3 ca tonuri de apel pe Android

Cum să setați MP3 ca tonuri de apel pe Android

Internet : Cum să setați MP3 ca tonuri de apel pe Android

Dacă avem un smartphone modern Android, acesta servește foarte des nu numai pentru a face apeluri sau trimite mesaje SMS. Dispozitive de acest tip înlocuiesc, de asemenea, consolele de joc, computerele sau playerele portabile MP3. Prin urmare, în memoria telefonului, fie pe cardul SD instalat, există toată muzica noastră preferată. Următorul ghid vă va spune cum puteți seta fișierul MP3 selectat ca ton de apel pe telefonul smartphone. Atât pentru apelurile primite, cât și pentru mesajele SMS.

Există mai multe modalități de a seta MP3 ca ton de apel în Android. Cele mai simple dintre ele sunt următoarele. În primul rând, selectăm standard din meniul telefonului Player muzical.

Apoi căutăm această melodie pe care am dori să o stabilim ca un ton de apel pentru toate apelurile primite. În cazul nostru este "Rock 'n ' rola". Odată ce vedem numele unui cântec dat, îl ținem de aproximativ 3 secunde cu degetul. După un timp, va fi afișat Meniul pop-up Cu mai multe opțiuni de alegere. Suntem interesați de noi Setat ca un ton de apel. După ce faceți clic pe ea, melodia selectată este setată automat ca ton de apel pentru toate apelurile primite.

  

Un alt mod, un pic mai complicat, dar dând mai multe opțiuni (de ex. Setarea MP3 ca un SMS sau MMS Sună sunet) este o selecție a fișierelor prin meniul Setări. În acest scop, alegem din meniul principal Setări, și apoi SUNET. Acum faceți clic pe TON DE APEL.

O listă de tonuri de apel din fabrică va apărea pe ecran și pe cea de sus pe care o stabilim în prezent. Pentru ao schimba la orice MP3, doar faceți clic pe semnul plus În colțul din dreapta sus. Vom fi transferați în lista tuturor fișierelor muzicale disponibile din memoria telefonului nostru. Alegem această piesă care ne interesează și gata.

Tocmai a fost stabilit ca un ton de apel. Dacă vrem să selectăm MP3 pentru mesaje SMS, facem exact același lucru, cu diferența pe care în meniul de sunet, în loc de un ton de apel telefonic, faceți clic pe sunetul notificării.

Recomandat
Lasă Un Comentariu