Principal » Internet » Cum se stabilește o fotografie de profil pe Facebook?

Cum se stabilește o fotografie de profil pe Facebook?

Internet : Cum se stabilește o fotografie de profil pe Facebook?

O altă problemă importantă atunci când utilizați contul Facebook este o imagine de profil. Acesta este cel mai important element de identificare a utilizatorului de lângă numele și prenumele. De obicei, putem recunoaște prietenii și familia folosind fotografia, ne pot recunoaște. Să verificăm cum să setăm sau să modificăm profilul Facebook.

Pentru a schimba imaginea de profil pe Facebook, vă conectați la contul dvs. și mergem la cronologie făcând clic pe primul și ultimul în colțul din stânga sus al ecranului. Apoi am setat cursorul într-un loc unde se află imaginea de profil - apare "Editați imaginea profilului ".

În pasul următor, faceți clic pe O opțiune menționată pentru a deschide un mic meniu. Apoi trebuie să determinăm dacă vrem să facem o fotografie nouă, de exemplu. Folosind Webcam-ul încorporat, adăugați o fotografie de pe computer, adăugați o fotografie de la încărcarea anterior pe Facebook, editați miniatura (setați decuparea etc.) sau eliminați complet imaginea de profil. 

Există, de asemenea, o modalitate diferită de a configura o fotografie de profil - putem folosi fotografiile care au fost trimise pe Facebook, precum și de la fotografiile de prieteni, cu condiția ca noi să fi fost marcate pe ele. Pentru a face acest lucru, doar setați indicatorul mouse-ului peste fotografie și selectați "Opțiuni ". Apoi, în meniul care apare, selectați "setați ca profil de profil ". Apoi, pur și simplu tăiați și setați imaginea și faceți clic pe "Trim " sub fotografie. Amintiți-vă că imaginea curentă a profilului este vizibilă pentru toată lumea - nu numai pentru prieteni, ci și pentru toți utilizatorii portalului care ne vor găsi în motorul de căutare. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu