Principal » Software » Cum setați ferestrele pop-up cu avertismente în Windows 7?

Cum setați ferestrele pop-up cu avertismente în Windows 7?

Software  : Cum setați ferestrele pop-up cu avertismente în Windows 7?

Windows 7 este foarte îngrijită. Se pare un pic ciudat, dar utilizatorii novice la fiecare pas sunt umplute cu avertismente, solicitări, informații, instrucțiuni etc. După ceva timp, începe să o enerveze și nu există o metodă simplă și eficientă de excludere a acestor avertismente. De data aceasta va sugera cum să dezactivați avertismentele care apar atunci când rulează programe descărcate.

Dacă cineva folosește intens calculatorul și internetul, este cu siguranță adesea programe diferite. De obicei, atunci când încercați să instalați, sistemul afișează informații cu un avertisment care nu poate verifica editorii și instalarea pot fi periculoase etc. Pentru a continua procesul, selectați "Rulați ". Este adevărat că nu este enervant la început, dar după câteva luni de utilizare a programului în mod constant făcând clic pe confirmare, poate face viața dificilă. Mesajele de mai sus corespund securității numite servicii de execuție a atașamentului. Această funcție de ferestre în teorie este de a preveni deteriorarea calculatorului de la software-ul descărcat de pe Internet. Adevărul este totuși că utilizatorul mediu avansat are o experiență suficientă și cunoștințe despre a nu instala totul așa cum se desprinde.

Dacă avem suficiente notificări și avertismente, le putem dezactiva. Pentru a face acest lucru, mergeți mai întâi la meniul Windows și apoi introduceți "Regedit " în câmpul de căutare și deschideți editorul de registry făcând dublu clic pe Regedit.executabil. După un timp, va apărea fereastra de editor Registry în care mergem la următoarea cheie:

Hkey_current_user software Microsoft Windows Currentversion POLIES

Apoi faceți clic pe ramura "Politici " Faceți clic dreapta și din meniul contextual Selectați comanda "New - cheie ". În câmpul Nume cheie, introduceți "Atașamente " și confirmați cu tasta Enter.  În pasul următor, faceți clic dreapta pe cheia pe care tocmai ați creat-o și din comanda meniului contextual Indicați "NEW - DWORD valoare ". În câmpul Nume de valori, introduceți "Savezoneinformation ", apoi confirmați cu tasta Enter. În ultimul pas, faceți dublu clic pe noua valoare "Savezoneinformation " și în câmpul "Valoare Data ", introducem numărul 1. Pentru a confirma toate modificările, faceți clic pe OK și închideți editorul de registry.

De acum înainte, după repornirea calculatorului, nu vom fi hărțuiți cu nicio notificare, avertismente etc. Când începem programele descărcate. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu