Principal » Internet » Cum se stabilește o școală pe Facebook?

Cum se stabilește o școală pe Facebook?

Internet : Cum se stabilește o școală pe Facebook?

Introducerea unui profil pe Facebook fără a intra în niciun moment NP. Pentru educație sau școli completate, scopul este. Acest lucru se datorează în principal acestor informații că suntem capabili să căutăm prieteni vechi din studii, liceu, gimnaziu sau școală primară. Să verificăm cum să stabilim totul.

Tastarea informațiilor exacte și reale despre școli și universități putem căuta prieteni, dar, de asemenea, pot să ne caute - tot ce trebuie să faceți este să căutați membri ai grupului legat de o anumită universitate, clasă sau grup. Este adevărat că divulgarea tuturor informațiilor poate fi contrară confidențialității, dar în orice moment putem schimba totul sau putem limita accesul la profilul nostru de la nivelul de confidențialitate și setări de securitate. 

Pentru a modifica, adăuga sau șterge școli și colegii pe care le-am participat, conectați-vă la contul dvs. Facebook, mergeți la calendarul dvs., apoi faceți clic pe "Informații " din bara de lângă fotografia de profil. În fila nou vor exista informații despre educația, munca, relația, informațiile de contact etc. Pentru a adăuga, șterge sau modifica informații despre educație și școli completate, faceți clic pe butonul cu cuvântul "editați " de lângă numele ferestrei "Educație și muncă ". 

În următorul pas în zona de fereastră inferioară "Educație și muncă " în câmpul "Unde ați studiat " Introduceți numele universității - Facebook Sam va căuta și va propune un rezultat de potrivire. Apoi introduceți data de începere și sfârșitul științei, direcției, descrierii etc. Dacă a terminat universitatea, selectați "finalizarea școlii ". Norme similare se aplică descrierii școlii secundare etc. După introducerea tuturor informațiilor și verificarea corectitudinii acestora, faceți clic pe butonul "Ediția " din partea de sus a ferestrei. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu